Coaching

Leef jij je volledig potentieel?

Wie ben je, waar sta je, wat is je verlangen?

Iedere ontwikkeling begint bij jezelf!

Ik ben een ontwikkelingsgerichte coach. Dat wil zeggen dat onze gesprekken erop gericht zijn dat je je bewust wordt van wat je eigen aandeel is in waar je tegenaan loopt en wat je daarin te ontwikkelen hebt om dergelijke situaties voortaan anders te laten lopen. Als je bereid bent om er zo naar te kijken, kan je je snel ontwikkelen en wezenlijk verder komen in iedere situatie, ongeacht de omstandigheden. Zo kom je vooruit.

Bewustwording ontstaat door te ervaren en daar vervolgens op te reflecteren. Vanuit bewustzijn kan je verantwoordelijkheid nemen en andere keuzes maken, zodat er dingen veranderen, in jezelf en in het hele systeem.

Als coach ondersteun ik je bij dat proces en daag je uit: ik bevraag, spiegel en confronteer je totdat je bij de kern komt van wat jouw gedrag bepaalt, wat je daarin te ontwikkelen hebt en vervolgens concrete stappen zet om te bereiken wat je wilt.

Een bijzondere en onderscheidende meerwaarde in mijn coaching is de brainspotting. Dit geeft een verrijking en verdieping van je ontwikkeling.

Coaching wordt vaak vergoed door werkgevers in het kader van ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Ik ben aangesloten bij de NOBCO, de beroepsvereniging met kwaliteitskeur voor professionele coaches. Alle contacten zijn vertrouwelijk

Je bent welkom voor een vrijblijvende kennismaking! Daarin kunnen we jouw coachvraag bespreken en verkennen hoe een eventueel traject eruit zou kunnen zien.