Brainspotting kan uitstekend online

Brainspotting en coaching verlopen op anderhalve meter afstand en gaan ook prima online.

Cliënten kunnen kiezen voor een afspraak in Rotterdam of online.

In verband met corona worden extra hygiënemaatregelen in acht genomen. Bij verkoudheid of ziekte vindt de sessie online plaats of wordt de afspraak verzet naar een moment dat het weer kan.

Voor mensen die verder weg wonen of weinig tijd hebben om te reizen, is online sowieso een prima mogelijkheid. Alles wat je nodig hebt, zijn een beeldscherm met internet en een koptelefoon.


Wie slim is, gebruikt deze tijd om te groeien!

De omstandigheden van een crisis raken allerlei gevoelens in onszelf. Hoe je de situatie beleeft en welke lading je daarbij hebt, de mate van bijvoorbeeld onzekerheid of frustratie, is afhankelijk van je eerdere ervaringen. Dergelijke oude ladingen zijn in ieder mens aanwezig en ondermijnen onbewust geluk, prestaties en energie. Wat aan de oppervlakte komt, is bereikbaar om fundamenteel op te lossen, zodat het je daarna ook in andere situaties niet meer kan belemmeren. Dat is precies wat brainspotting doet: het in de ogen kijken van wat je stress geeft of belemmert, wordt een positieve impuls voor geluk, ontwikkeling en veerkracht!