Irene van der Schaar

Als ik een motto zou hebben, zou het Focus op ontwikkeling! zijn.

Zowel voor mezelf als voor anderen. Vanuit mijn werkervaring in de commerciële advocatuur, non-profit en gemeentelijke overheid, heb ik een goede kijk gekregen op veranderingsprocessen in organisaties en in de mensen die er werken. Op Linkedin kan je meer lezen over mijn professionele achtergrond en actuele berichten. Omdat het altijd mensen zijn - met hun hoogstpersoonlijke belemmeringen, talenten en dromen - die het verschil maken, ben ik me steeds meer gaan richten op begeleiding van persoonlijke ontwikkeling en heb ik me uiteindelijk volledig toegelegd op brainspotting / ontwikkelingsgerichte coaching. Dat geeft de meeste voldoening en het hoogste rendement.

Ik geniet van wezenlijke ontmoetingen: om elkaar te ontmoeten in waar je van droomt en waar je mee worstelt. Ontwikkeling hoort bij het leven en focus op ontwikkeling is voor mij verbonden met voluit leven: intens, creatief, wezenlijk en waardevol. Het leven als kunstwerk, dat gaandeweg steeds herkenbaarder weerspiegelt wie je bent, wat je voedt en wat je van binnenuit wil. Mijn voedingsbronnen zijn mooie ontmoetingen, literatuur, schrijven, sport en natuur.

Ik houd ervan om uit te dagen. Daar hoort ook ondersteuning bij. Een vergelijking die ik vaak maak, is met topsport: altijd scherp, alles eruit halen, de drive om het steeds beter te doen, goed voor jezelf zorgen, het belang van een goed, duurzaam evenwicht en vooral ook plezier. Het geeft flow en voldoening om met alles wat je in je hebt, voluit te gaan. Soms om prestaties te verbeteren, soms om beter met jezelf en je omgeving om te gaan, soms om meer je eigen weg te gaan. Wat het dan ook is, dat op dat moment in je ontwikkeling aan de orde is. Mijn persoonlijke ervaring is dat iedere stap die je maakt, nieuwe waarde brengt en plezier toevoegt: de lichtheid van de spelende mens.

Wat wil jij bereiken?

Wat houdt jou tegen?

Ik ga graag met je aan de slag!

Irene van der Schaar

Gegevens

  • Adres: Theo van Doesburgstraat 1, Rotterdam
  • Mail: mail@3dflow.nl
  • Mobiel: 06-28406844
  • KvK: 73617644